19 Aralık 2012 Çarşamba

0-12 AYLIK BEBEGIME NE TUR OYUNCAKLAR ALMALIYIM?

0-12 AYLIK BEBEĞİME NE TÜR OYUNCAKLAR ALMALIYIM?

 

0-12 aylık bebeklere en uygun oyuncaklar

Oyuncaklar bebeğimizin gelişiminde çok önemli rol oynar. İşte 0-12 ay bebekleri için oyuncak çeşitleri...

Oyuncaklar, bebeğimizin hareketlerine düzen getiren; bedensel, zihinsel, psiko-sosyal açıdan gelişimlerine yardımcı olan ve hayal gücünü, yaratıcı yeteneklerini geliştiren en önemli araçlardır. Bebeğimiz için hem bir eğlence kaynağı, hem de bir eğitim aracıdır.

Bebeğimizin duygusal, zihinsel ve fiziksel gelişiminin en doğal ve etkili şekilde gerçekleşmesi için oyuncaklar oldukça önemlidir. Dolayısıyla bebeğimiz için doğru oyuncakları seçmeye özen göstermeliyiz. İşte 0-12 ay oyuncakları arasından Pudra.com’un bebeğinizin için seçtikleri…

Egzersiz oyuncakları (0 ay ve üstü)

Sağlıklı bir beden açısından egzersiz çok önemlidir. Bu tip oyuncaklar bebeğimizin sağlıklı bir şekilde kolunu, bacağını; tüm vücudunu hareket ettirmesini sağlayacak, onu fiziksel açıdan geliştirecektir.

Peluş oyuncaklar (6 ay ve üstü)

Bebeğinizin ona sarılıp uyuyacağı yumuşak peluş oyuncaklar, kendisini güvende hissetmesini sağlayacaktır. Peluş oyuncak bebeğiniz için bir arkadaş görevi de görecektir. Yumuşak olması açısından bebeğin dokunma duyusu da gelişecektir.

Şekilli kutular (6 ay ve üstü)
Farklı boyut, renk ve şekillerdeki kutularla oynaması bebeğimizin el becerisini geliştirecek, boşlukları uydurma, ayırt etme gibi yeteneklerinin gelişmesini sağlayacaktır.

İç içe geçirilen oyuncaklar (6 ay ve üstü)
Bu oyuncaklar çocuğun birçok becerisini geliştirecektir. İç içe geçirilecek kapları birbirine vurarak ses yaratacak, renklerine göre ayıracak, içe içe koyacak, kuleler yapacak; bu sayede hayal gücünü ve el becerilerini geliştirecektir.

Müzikli, sesli oyuncaklar (9 ay ve üstü)

Farklı şekilde sesler çıkaran ve müzik yapan oyuncaklar bebeğimizin dinleme yetisini ve belleğini kullanma yeteneğini geliştirecektir.

Banyo oyuncakları

Bebeğimizin sudan korkmaması için yapmamız gereken en önemli şey banyoyu onun için keyifli hale getirmektir. Onun suda oyun oynaması için birtakım su oyuncakları almamız faydalı olacaktır.

Kitaplar
Farklı kumaşlarla tasarlanmış bu kitaplar hem bebeğin dokunma duyusunu, hem de renklerle algısını geliştirecektir. Üstelik bu kitapların banyo için özel olarak tasarlanmış olanları da mevcut.

0-12 ay bebekler için oyuncaklar , 0-12 ay bebeklere en uygun oyuncaklar , banyo oyuncakları , bebek jmnastiği , bebek kitapları , bebek oyuncak markaları , bebek oyuncakları , bebeklerin gelişimini destekleyen oyuncaklar , chicco , ebebek , egzersiz oyuncakları , fisher price , iç içe geçirilen oyuncaklar , imaginarium , joker , müzikli ve sesli oyuncaklar , peluş oyuncaklar , playschool , şekilli kutular

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost Coupons